Αρχική Σελίδα

Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ
«GREEF " έχει την ομάδα σχεδίου μηχανικών του που είναι προϊόντα σχεδίου οι ίδιοι.
Επιπλέον, έχουμε λάβει επιτυχώς τις εγκρίσεις και τις υποστηρίξεις CE από τους πελάτες μας, οι οποίες ωθούν την επιχείρησή μας μέρα με τη μέρα! Έχουμε την πολύ ισχυρή ευελιξία και τις ανταγωνιστικές ικανότητες, ειδικά να οργανώσουμε τις πηγές παντού Κίνα αγαθών, το σχέδιο λύσης, τον ποιοτικό έλεγχο, τη ρύθμιση μεταφορών, και την επιθεώρηση προϊόντων. Με ένα τέλειο σύστημα υπηρεσιών, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να κερδίσουμε κόστος και χρόνο.
Πιστεψτε σε μας, μπορούμε να σας συνοδεύσουμε για πάντα.
 
2014 έτος - από την έναρξη της επιχείρησης το 2014, είμαστε εμπαθείς οπαδοί στην αποστολή μας για να παρέχουμε τη φτηνότερη, αξιόπιστη ηλεκτρική ενέργεια μέσω της δύναμης της ανανεώσιμης ενέργειας. Η υποστήριξη και η πεποίθησή σας σε ποιες ζωές GREEF (GREENFUN) για, αρχίζοντας από το ρητό μας «να είστε πράσινος, να είστε μεγάλος, έχει τη διασκέδαση», έχει επιτρέψει σε μας για να καινοτομήσει γρήγορα και να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στη διανεμημένη ανανεώσιμη ενέργεια.
 
5 εργοστάσια - σε QINGDAO, SUZHOU, DEZHOU, NINGBO και TAI'AN της ηπειρωτικής χώρας της Κίνας, 5 τοπ εργοστάσια «GREEF " στον τομέα για να παρέχει τα ποιοτικά προϊόντα πελατών μας.
 
100 προσωπικό - απασχολούμε πάνω από 100 προσωπικό σε όλο τον κόσμο, που αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων, μεταξύ τους ηλεκτρονική εφαρμοσμένη μηχανική, διαχείριση του προγράμματος, ανάπτυξη διαδικασίας, εξασφάλιση ποιότητας, διοικητικές μέριμνες και εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό που μας ενώνει είναι το όραμα του πλήρως ανανεώσιμου μέλλοντος και των τιμών επιχείρησης πυρήνων της ακεραιότητας και προσοχή στη λεπτομέρεια.
 
43 χώρες - από το 2014, «GREEF " έχει εξαγωγή σε περισσότερες από 43 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, τον Καναδά, την Πολωνία, την Ισπανία, την Ινδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πολωνία, το Μεξικό, τη Ρουμανία, την Αυστραλία, το Καζακστάν, την Πορτογαλία, και άλλες χώρες και περιοχές.
 
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2014 έτος - από την έναρξη της επιχείρησης το 2014, είμαστε εμπαθείς οπαδοί στην αποστολή μας για να παρέχουμε τη φτηνότερη, αξιόπιστη ηλεκτρική ενέργεια μέσω της δύναμης της ανανεώσιμης ενέργειας.

 

11 έτη - το προσωπικό 50% στην ομάδα μηχανικών μας έχει 11 έτη εμπειρίας στον αέρα και ο ηλιακός τομέας γεννητριών, μπορεί να παρέχει ότι ο πελάτης οι νέες ενεργειακές λύσεις.

 

Ελεγχόμενος προμηθευτής - είμαστε ελεγχόμενος προμηθευτής που επιθεωρείται από το ΓΡΑΦΕΙΟ VERITAS

 

5 εργοστάσια - σε QINGDAO, SUZHOU, DEZHOU, NINGBO και TAI'AN της ηπειρωτικής χώρας της Κίνας, 5 τοπ εργοστάσια «GREEF " στον τομέα για να παρέχει τα ποιοτικά προϊόντα πελατών μας.
 
100 προσωπικό - απασχολούμε πάνω από 100 προσωπικό σε όλο τον κόσμο, που αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα των δεξιοτήτων, μεταξύ τους ηλεκτρονική εφαρμοσμένη μηχανική, διαχείριση του προγράμματος, ανάπτυξη διαδικασίας, εξασφάλιση ποιότητας, διοικητικές μέριμνες και εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό που μας ενώνει είναι το όραμα του πλήρως ανανεώσιμου μέλλοντος και των τιμών επιχείρησης πυρήνων της ακεραιότητας και προσοχή στη λεπτομέρεια.
 
Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες να πετύχουν, win-win με τους συνεργάτες, τροφοδοτεί τον κόσμο με την πράσινη ενέργεια.
 
Κίνα Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd
Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : GreeF

Αριθμός Υπαλλήλων : 70~100

Ετήσιες πωλήσεις : 2.5 Million-5 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις